Preț software certificat energeticTermicG este softul utilizat de auditorii energetici pentru emiterea certificatului energetic în forma sa aprobată prin reglementarea tehnică MC001-2022.

TermicG are multiple funcțiuni și poate fi utilizat și de către proiectanții de clădiri, verificatorii de proiecte și auditorii energetici pentru emiterea breviarului de calcul pentru coeficientul global de izolare termică G.

TermicG este un software pentru certificat energetic și care are un preț accesibil.

Auditorii energetici pot opta și pentru modulul de emitere a raportului de audit energetic pentru clădiri, document complex de analiză a consumurilor energetice ale clădirilor și în urma căruia auditorii energetici oferă soluții de reabilitare termică.

Cu TermicG poți face:

  • breviarul de calcul pentru determinarea coeficientului global de izolare termică G;
  • certificatul energetic pentru clădiri, părți de clădite și apartamente;
  • Raportul de audit energetic pentru clădiri;
  • calcule specifice pentru instalații.

Prețul de ofertă al softului de bază, cu abonament anual, este de:

1.000 de lei + TVA.

Prețul este valabil până la data de 1 iunie 2023.

Este vorba despre un abonament anual , deci perioada de valabilitate este de 12 luni de la achiziție.

Pachetul standard conține: emiterea certificatului energetic și emiterea breviarului de calcul pentru determinarea coeficientului global de izolare termică G.


Pentru achiziția modulului complex care cuprinde și posibilitatea emiterii de rapoarte energetice prețul produsului este de:

2.000 de lei + TVA.

Este vorba despre un abonament anual , deci perioada de valabilitate este de 12 luni de la achiziție.

Pachetul standard conține: emiterea certificatului energetic, emiterea breviarului de calcul pentru determinarea coeficientului global de izolare termică G, emiterea raportului de audit energetic.